ЖИТЛОВИЙ САОКО II

Saoco II – це новий житловий комплекс, що складається з бунгало з 2 і 3 спальнями, розташований у Сан-Мігель-де-Салінас (Аліканте, Іспанія). Житловий комплекс пропонує будинки на першому поверсі з садом і будинки на верхньому поверсі з приватним солярієм, щоб насолоджуватися кліматом Коста-Бланди цілий рік.

ВАШ ОАЗИС НА КОСТА БЛАНКА

Saoco II розташований у Сан-Мігель-де-Салінас, тихому селищі в Аліканте з усіма послугами та лише за 15 хвилин від пляжів Оріуела, Торрев’єха та Гуардамар.

Житловий комплекс має велику урбанізовану територію площею 2.605 м2 з двома великими басейнами для дорослих і дітей, садами, зонами для прогулянок і відпочинку, а також дитячим майданчиком.

Нерухомість продається з повністю обладнаною кухнею, попередньо встановленим кондиціонером та броньованими дверима.

 

 

ОБИРАЙТЕ СВІЙ НОВИЙ ДІМ

БУНГАЛО – ПЕРШИЙ ПОВЕРХ З ПРИВАТНИМ САДОМ

saoco ii

Saoco II складається з розташованих на першому поверсі двоповерхових бунгало з великим приватним садом, де можна насолоджуватися святкуваннями з друзями та родиною. Будинки мають 2 або 3 спальні з 2 ванними кімнатами.

Житло спроектоване в сучасному та елегантному стилі, з максимальним використанням простору та природного світла Середземномор’я.

Житло від: 66 м2

Сади від: 11 м2

2 або 3 спальні

2 ванні кімнати

2 басейни

5 км

9 км

БУНГАЛО – ВЕРХНІЙ ПОВЕРХ З ПРИВАТНИМ СОЛЯРІЄМ

SAOCO II

Ви любите засмагати або організовувати вечері з друзями? У Saoco II є квартири на останньому поверсі з великим солярієм, щоб ви могли насолоджуватися найкращими планами та привілейованим кліматом Коста-Бланки.

Житло має 2 або 3 спальні та 2 ванні кімнати. Крім того, тут також є велика тераса, де ви можете відпочити, читаючи книгу на свіжому повітрі, або навіть попрацювати вдома.

Житло від: 65 м2

Тераси від: 13 м2

2 або 3 спальні

2 ванні кімнати

2 басейни

5 км

9 км

ЦІНА ВІД 174.900 €

ВІДПОВІДНІ ДОКУМЕНТИ

SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

Сан-Мігель-де-Салінас – дуже тихе селище в провінції Аліканте (Іспанія), яке пропонує унікальне поєднання традицій і сучасності, що робить його ідеальним місцем для життя або незабутнього відпочинку. Сан-Мігель-де-Салінас відомий своєю багатою історією та культурою, а також природним ландшафтом.

Муніципалітет має широкий спектр послуг та зручностей для відпочинку, ресторанів та спортивних споруд. Однією з головних визначних пам’яток є його привілейоване розташування всього в декількох хвилинах їзди від деяких з найкращих пляжів на Коста Бланка, таких як пляжі Оріуела Коста і Торрев’єха.

Він також пропонує пішохідні та велосипедні маршрути і високоякісні поля для гольфу, такі як поле для гольфу Las Colinas, одне з найпрестижніших в регіоні.

 

Неперевершене оточення

Широкий спектр послуг

Широкий спектр дозвілля

Ми тут, щоб допомогти вам

ПОТРІБНА ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ?

Якщо ви зацікавлені в конкретному об’єкті нерухомості або не впевнені і потребуєте додаткової інформації, заповніть, будь ласка, наступну форму, і ми зв’яжемося з вами якнайшвидше.

    © SUNNIER HOMES 2024 - Desarrollo: Integra Estrategia y Tecnología